ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Jaspis Zebra Rosa 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951257
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABRZJ01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av rosa ZebraJaspis, med 23st 8mm pärlor.

Armbandets längd är ca 19cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.

.

Rosa ZebraJaspis är en av många Jaspis som kännetecknas av en svartvit struktur som påminner zebramönster. Varianten med rosa-beige och svart-gråa nyanser kallas för Rosa ZebraJaspis.

Den är en mild och lugnande kristall som sägs ge nöjdhet, medkänsla och kärlek. Uppmuntrar dig att titta under ytan och se din omgivning på ett kärleksfullt sätt. Inger optimism och kan hjälpa dig att hitta enkla lösningar på komplicerade situationer.

Har du svårt att meditera, visualisera eller drömma, kan Rosa ZebraJaspis hjälpa dig att öppna dina sinnen för drömmar och göra dig mer mottaglig för visioner.
En liten rekommendation för dig som har svårt att visualisera - kanske har du ett överskott av den materiella värden som stör dig att nå den spirituella världen?

Zebra Jaspis sägs balansera energier runtomkring så att du känner dig på "rätt plats". Testa bära armbandet medan du arbetar eller umgås i grupp - du kan bli mer inkännande om personerna runt dig och enklare kunna se deras sanna natur.

En bra kristall för barn, då den sägs motverka utmattning  (även skoltrötthet) och hjälpa unga personer att anpassa sig till livets förändringar.
Bär armbandet för att få stabilitet, större trygghetskänsla och balans. 


Egenskaper

  • Balanserande och stabiliserande
  • Bra vid meditation och visualisering
  • Hjälper dig att ta bättre beslutÖvrig information
Sammansättning: SiO₂
Färg: en unik färgkombination av vitt, rosa, svart och grått
Hårdhet: 6,5 - 7
Ursprung: Indien
Chakra: Rotchakrat, Kronchakrat
Stjärntecken: Oxen, Tvillingar, Jungfrun, Vågen
Planet: Jupiter


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.