ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rosenkvarts Klot Polerad 4cm inkl. MetallställLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8720088296837
Rek.pris: 225kr
Artikelnummer: RK14100
Varumärke: Kristallpunkten

Vackert polerat klot av rosenkvarts. Klotets diameter är 4cm.
Levereras tillsammans med en bomullspåse.

Rosenkvarts är känd för att stimulera hjärtchakrat och öka vår kapacitet att ta emot och ge kärlek. Den harmoniserar relationer, ökar självkärlek och acceptans.

Rosenkvarts är en kristall som passar nästan alla – med en högt vibrerande energi lugnar och balanserar den vårt energifält. Motverkar irritation och nervositet samt hjälper till att få balans i känslor. Rosenkvarts stabiliserar framförallt hjärtchakrat och skyddar oss mot oönskade energier.

Rosenkvarts sägs vara kärlekens kristall och står för positiva energier och kärlek i alla dess former - Till exempel för att locka till sig kärlek eller aktivera din nuvarande relation.

Ha gärna flera rosenkvarts hemma där du bara vill, helst i varje rum. Kristallen ger milda vibrationer som förbättrar miljön och tillför även mer glädje, skratt och positivitet till ditt hem - ju fler du har den i ditt hem, desto bättre mår din familj.
Rosenkvarts i sovrummet kan hjälpa barn (speciellt småbarn) att somna snabbare, den anses ha en avstressande verkan och kan på så sätt minska dåliga drömmar.  

Rosenkvarts är perfekt att bära i stressiga situationer för att minska oro och nervositet. Känner du dig missnöjd med livet, testa rosenkvarts som utstrålar en mjuk och kärleksfull energi som får dig att bli mer positiv igen!(*)


Egenskaper

  • Ger kärlek och medkänsla
  • Skapar bättre relationer
  • Lugnande och avstressande

Användning
Ett klot av rosenkvarts kan användas för meditation eller massage.

För meditation, håll klotet mellan dina händer (eller ett klot i varsin hand) för att hålla dig jordad och skyddad under meditationen. Bidrar till ökad koncentration och kontakt med dina känslor.*)


Övrig information
Kemisk sammansättning: SiO2 silikondioxid med inblandning av andra mineraler
Färg: Rosa
Ursprung: Indien
Hårdhet: 7
Chakra: Hjärtchakrat
Stjärntecken: Oxen, Vågen
Planet: Venus


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.