ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli 4mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950304
Rek.pris: 139 kr
Artikelnummer: ABLL01
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Lapis Lazuli, med 44st 4-5mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Lapis Lazuli är en klarblå mineral med ett vitt eller gyllene mönster och består till största del av Lazurit, Pyrit och vit Kalcit. Den bästa kvaliteten av mineralen utvinns i Afghanistan.


Lapis Lazuli har använts som amulett av människor i över 6500 år, både i gamla Egypten, Mesopotamien, Kina samt i Romarriket. Kristallen ansågs skydda mot förbannelser och onda ögat samt förbereda själen för nästa liv.
I vår tid används Lapis Lazuli främst som ett sätt att förbättra sin intuition och bidra till ens spirituella utveckling. Ett armband med Lapis Lazuli kan skydda din aura mot negativ energi.

Lapis Lazuli hjälper till att bevara det du byggt upp i ditt liv. Att bära armbandet gör det enklare att visualisera lösningar på problem samt att förstå dina känslor. Lapis Lazuli kan också hjälpa sig att avlägsna blockerad energi och självömkan.

Ett armband av Lapis Lazuli kan hjälpa dig att se sanningen, oavsett om någon vill dölja den från dig eller inte. Underlättar uppriktig kommunikation och läkning, både fysisk och känslomässig . Kan lindra problem i halsen, huvudvärk, blodtryck och eksem. Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.