ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli AA Hängsmycke (Droppe)

Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950267
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: HSLL01
Varumärke: Kristallpunkten

1 - Pack:
Ett färdigpaketerat hängsmycke med informations-lapp i en cellofanpåse inkl. svart snöre och Ean-kod.

5 - Pack:
Fem hängsmycken med informations-lappar. OBS. Exkl. cellofanpåse, snöre och Ean-kod. 


Storlek: 3 cm

Vikt: 16 g

.

Lapis Lazuli är en klarblå mineral med ett vitt eller gyllene mönster och består till största del av lazurit, pyrit och vit kalcit. Den bästa kvaliteten av mineralen utvinns i Afghanistan.
Lapis lazuli har använts som amulett av människor i över 6500 år, både i gamla Egypten, Mesopotamien, Kina samt i Romarriket. Kristallen ansågs skydda mot förbannelser och ”onda ögat” samt förbereda själen för nästa liv. 

I vår tid används Lapis Lazuli främst som ett sätt att förbättra sin intuition och bidra till ens spirituella utveckling. En bra kristall för att skydda sin aura mot negativ energi.

Lapis Lazuli hjälper till att bevara det du byggt upp i ditt liv. Att bära kristallen mot huden gör det enklare att visualisera lösningar på problem samt att förstå dina känslor. Lapis Lazuli kan också hjälpa sig att avlägsna blockerad energi och självömkan.

Kristallen frigör obearbetade känslor som hindrar dig att gå vidare i livet. Vid sömnproblem, prova ha Lapis Lazuli nära huvudkudden då den minskar stress och lindrar rädslor. (*)

Övrig information
Sammansättning: (Na,Ca)8(AlSiO4)6(S,SO4,Cl)1-2
Färg: Blå
Hårdhet: 5-6
Ursprung: Afghanistan, Ryssland, Chile, Italien, USA, Mellanöstern
Chakra: Halschakrat, Tredje ögat, Kronchakrat
Stjärntecken: Skytten
Planet: VenusObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.