ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lapis Lazuli armband 8 mm pärlorLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951240
Rek.pris: 169 kr
Artikelnummer: ABLL08
Varumärke: Kristallpunkten

Lapis Lazuli elastiskt armband med 24 st av 8 mm pärlor.
Armbandets längd ca 18 cm.

Lapis Lazuli är en klarblå mineral med ett vitt eller gyllene mönster och består till största del av lazurit, pyrit och vit kalcit. Vi använder endast den bästa kvaliteten av mineralen som utvinns i Afghanistan. Lapis Lazuli har använts som amulett av människor i över 6500 år, både i gamla Egypten, Mesopotamien, Kina samt i Romarriket. Kristallen ansågs skydda mot förbannelser och ”onda ögat” samt förbereda själen för nästa liv.

I vår tid används Lapis Lazuli främst som ett sätt att förbättra sin intuition och bidra till ens spirituella utveckling. Ett armband med Lapis Lazuli kan skydda din aura mot negativ energi.

Lapis Lazuli hjälper till att bevara det du byggt upp i ditt liv. Att bära armbandet gör det enklare att visualisera lösningar på problem samt att förstå dina känslor.
Lapis Lazuli kan också hjälpa sig att avlägsna blockerad energi och självömkan.

Lapis Lazuli armband kan hjälpa dig att se sanningen, oavsett om någon vill dölja den från dig eller inte. Underlättar uppriktig kommunikation och både fysisk och känslomässig läkning. (*)

Egenskaper

  • Förbättrar intuition
  • Skyddar mot negativ energi
  • Hjälper till vid problemlösningar

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.

Övrig information
Sammansättning: (Na,Ca)(AlSiO4)(S,Cl,SO4,OH)
Färg: djupblå med jämt spridda korn av pyrit och kalcit
Hårdhet: 5-6
Ursprung: Afganistan
Chakra: Halschakra, Tredje-ögat, Kronchakra
Stjärntecken: Skytten
Planet: Venus