ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Lepidolit (Polygon) 9-11mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116955132
Rek.pris: 169kr
Artikelnummer: AB0029
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Lepidolit med 14st 9-11mm polygon-formade pärlor och 14st 3mm glas pärlor.

Armbandets längd är ca 19-19,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.Lepidolit är en kristall som går ljuslila ton och anses ha en lugnande verkan. Känd för sin goda förmåga att minska stress och nervositet vilket gör det lättare behålla lugnet när man bär kristallen.
Perfekt att ha i meditations- och behandlingsrum, samt i sovrum där Lepidolit kan förbättra sömnkvalitén. Vid dålig sömn, använd gärna kristallen under en längre period, under kudden på natten och nära kroppen under dagtid.

Lepidolit underlättar att skapa bra kontakter med andra människor och gör att man blir mer förstående mot sig själv och andra. En värdefull kristall för dig som arbetar inom rådgivning och med behandlingar då den ger dig en ökad tolerans, medkänsla och opartiskhet.

Kristallen kan motverka stress, ilska och aggressivitet. Den rekommenderas bland annat för kvinnor i övergångsåldern då den sägs minska humörsvängningar och trötthet.

Övrig information

Sammansättning: K(Li,Al,Rb)2(Al,Si)4O10(F,OH)2
Färg: Rosa till mörkröd
Hårdhet: 2,5
Ursprung: Madagaskar
Chakra: Alla chakran
Stjärntecken: Vågen
Planet: Jupiter, NeptunusEtt armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.