ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Mookaite AA Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950274
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: HSM02
Varumärke: Kristallpunkten

Ett hängsmycke av Mookaite från Australien, med borrat hål på ca 3 mm, lagom att trä på ett halsband eller ett bambusnöre.
Säljs tillsamman med ett svart satinsnöre.
Storlek: 3 cm
Vikt: 15 gr


Mookaite är en speciell variant av jaspis, då den bryts endast i Australien, kan den ibland kallas för australisk jaspis.

Mookaite med sina vackra jordnära färger ger mer personlig kraft, viljestyrka, glädje och skratt. Ökar kreativiteten och självförtroendet samt uppmuntrar att ta kontroll över ens öde och sikta mot stjärnorna. 

En mycket positiv kristall som kan ge nystart i livet. En möjlighetens kristall som visar dig vägen och hjälper göra rätta val. Om den bärs med en annan kristall, förstärks den kristallens verkan.

Skapar en balans mellan den inre och yttre samt ger en djup sinnesfrid. Med mookaite for du fokus på dina tankar och du kan uttrycka dig bättre.
Kristallen främjar livsförändring och förbättrar möjligheterna att verkställa nya idéer och tankar. Den har en bra effekt på din självkänsla och underlättar öppnare kommunikation. En bra kristall för dig som känner sig ensam och önskar få fler vänner och umgänge.

Kristallens mjuka och lugnande vibrationer gör den till en utmärkt sten för nybörjare, då den jordar och tystar ett överaktivt sinne. Den hjälper en att frigöra negativa energier. Med Mookaite kan man även få visioner om den väg man ska välja och du kan bättre komma ihåg dina drömmar.

Mookaite talar om att det aldrig är för sent att uppfylla en dröm eller sikta på ett nytt mål. (*)

Egenskaper

  • Ger energi, glädje och viljestyrka
  • Ökar kreativiteten och lyckokänslan
  • Blockerar inflöde av negativ energi
  • Inspirerar och gör dig självsäkrare


Övrig information

Sammansättning: SiO2
Färg: Vit, gul med röd-bruna områden
Hårdhet: 6,5-7
Ursprung: Australien
Chakra: Solar Plexus
Stjärntecken: Jungfun, Vattumannen, Lejonet
Planet: JordenObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.