ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Obsidian Guld 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952193
Rek.pris: 159 kr
Artikelnummer: ABO086
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Guldobsidian från Mexiko, med 23st 8-9mm pärlor.

Armbandets längd är ca 18,5cm.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Guldobsidian är en aurarensande kristall som används för att förbättra förmågan till problemlösning och bättre målfokusering. Den har liknande egenskaper som andra Obsidianer men är kraftfullare och rensar därför ditt energifält (aura) snabbare. Genom att avlägsna blockerad energi från ditt energifält så avlägsnar Guldobsidian även de problem du har som orsakats av andra personer. Ger ett bra skydd mot energiförlust och blockerar ”dåliga vibbar” från andra.

Guldobsidian bidrar till ökad självreflektion och gör dig medveten om ditt eget beteende och livsmönster. Håller negativitet på avstånd och ger dig styrka att möta vardagens utmaningar. Kristallen kan även hjälpa dig när du har dålig självkänsla, brist på livskraft, trötthet, kroppskomplex, mm.

Guldobsidian ökar din intuition, bidrar till ökad klarhet och möjliggör insikter om framtiden - vilket gör att du blir tryggare i dina livsval.

Att bära en Guldobsidian nära kroppen sägs öka antalet positiva händelser som inträffar i ditt liv och gör att du enklare få dina önskningar uppfyllda - och därmed uppnå ökat välstånd och mer energi.

Kristallen gynnar speciellt dig som är född i Skyttens stjärntecken.*

Övrig information
Sammansättning: Si02, Silikondioxid med inslag av andra mineraler
Färg: Guldskimrande
Hårdhet: 5-5.,5
Ursprung: México
Chakra: Solarplexuschakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Skytten
Planet: SaturnusObs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.