ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Ametist PendelLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952650
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: AH603
Varumärke: Kristallpunkten

En pendel av Ametist från Brasilien från ett litet familjeföretag och kristallen är utvunnen på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.

Pendel har en längd på ca 4cm och toppens diameter är ca 2cm.
Vikt ca 16gr
Pendel säljs tillsammans med en metallkedja, längd ca 17cm.

Kristallpendel är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att se tillbaka i det förflutna, i nuet och i framtiden. Pendel är enkel att använda och klätt att ta med sig överallt.
Kristallpendel möjliggör att utveckla din intuition, få svar på frågor från dina guider, be om råd eller stämma av energier.
Du kan även kolla med din pendel om dina chakras fungerar eller inte.

Ametistpendel kan användas för att svar på dina frågor. I kristallterapi används en kristallpendel för att frigöra energiblockeringar och för att rena och ladda kroppens energicentrum (chakra).
Denna kristall har en superhög vibration som förstärker ditt energifält, förbättrar intuitionen och hjälper dig att utvecklas i livet. Ametist stimulerar kreativitet och gör det enklare att visualisera och få idéer - prova använda den i ditt arbete för att bli mer kreativ.
Ametist besitter en mångsidig kraft som hjälper dig att få den energi och de färdigheter som behövs för att hantera dagens uppgifter. Kristallen ger dig en mer mångsidig upplevelse av livet och hjälper dig uppleva hinder som lärorika erfarenheter.

Ametistpendel är en stor favorit bland dem som har förmågan att se i framtiden. Troligen främjar ametists lugnande energi arbetet med intuitiva sinnen. Den förbättrar också mentala förmågor, inre visdom och hjälper till att fokusera.*) 

OBS! Förvara alltid din kristallpendel i en separat påse för att hålla pendeln i bra skick.Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.