ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga Pendel 4cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954166
Rek.pris: 149
Artikelnummer: PETO01
Varumärke: Kristallpunkten

En pendel av Tigeröga.
Pendel har en längd på ca 4cm och toppens diameter är ca 2cm.
Vikt ca 16gr
Pendel säljs tillsammans med en metallkedja, längd ca 17cm.

Kristallpendel är ett kraftfullt verktyg som kan användas för att se tillbaka i det förflutna, i nuet och i framtiden. Pendel är enkel att använda och klätt att ta med sig överallt.
Kristallpendel möjliggör att utveckla din intuition, få svar på frågor från dina guider, be om råd eller stämma av energier. Du kan även kolla med din pendel om dina chakras fungerar eller inte.

Tigeröga pendel kan främst användas för att ställa frågor gällande arbete, den kan ge svar på materiella frågor och hjälper dig att fatta beslut.

Tigeröga är starkt kopplad till solen och den aktiverar ditt solarplexus-chakra, beläget strax ovanför naveln. Den tros hjälpa dig med att våga mer i livet samt ger inspiration, livsglädje, viljestyrka och framåtanda. 

Tigeröga är värmande, upplyftande och löser upp blockerad energi i kroppen, vilket vitaliserar dig och får dig att känna dig energisk och glad. (*)


OBS! Förvara alltid din kristallpendel i en separat påse för att hålla pendeln i bra skick.
Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.