ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Palo Santo Rökelsestickor 20st (HEM)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8901810009783
Rek.pris: 59 kr
Artikelnummer: 1402
Varumärke: Kristallpunkten

Rökelsestickor med Palo Santo eterisk olja, doftar av äkta trä och harts. Mycket renande, kan användas ofta i ritualer och ceremonier.

Vikt: 20 gr
Innehåller 20 st rökelsestickor som är handgjorda enligt gamla traditioner. 

HEM-rökelse är världsberömd för sina traditionella indiska rökelser som görs av utvalt trä, harts, blommor och med extra fina eteriska oljor.
HEM startades 1983 och räknas nu som en av Indiens största rökelseföretag med export till 70 länder. Företaget har ultramoderna produktionsanläggningar i Mumbai och Bangalore och producerar ett brett utbud av rökelser.
HEM-rökelse är 100% fri från barnarbete.

Palo Santo (Bursera Graveolens) träd växer i Amazonas regnskog och namnet betyder heligt träd på spanska. Palo Santo träden skyddas strängt av ursprungsbefolkning och man får använda endast de delar av trädet som har dött naturligt och legat på marken i flera år. Palo Santo trä har kallats magiskt, mystiskt, sällsynt, heligt och unikt. Högt uppskattat bland shamaner och healers som använt trästickor i deras heliga ritualer under tusentals år.

Palo Santo har en lätt sötaktig doft som påminner av frankincense och apelsinblomma. De flesta människor känner Palo Santo´s gynnsamma renande effekter direkt, även om de vanligtvis inte är känsliga för energi.

Palo Santo är en populär rökelse då den har en otroligt god doft och kraftfullt renande verkan, röken kan rensa vårt energifält, kristallenergi och allt omkring den kommer i kontakt med. Rökelsen har en lugnande verkan och ändrar snabbt energierna rumt omkring till det positiva.
Palo Santo rök hjälper dig att koncentrera i andliga ritualer och öppna intuitionen samt avlägsna ilska eller ångest. Rökelsen fungerar också myggavvisande.
Använd rökelsen när du snabbt vill få bort ”dåliga vibbar” i ditt hem eller inom dig, när du har dåligt humör och behöver mer glädje, osv.

Behöver du mer inspiration och motivation, bränn Palo Santo rökelse som tar bort negativitet och öppnar upp din kreativitet.

Tänd en Palo Santo rökelsesticka, skaka sedan bort lågan och placera pinnen i en speciell behållare på ej brännbart underlag .
Vill du rena kristallerna, placera en rykande Palo Santo rökelsepinne bredvid dem i ca 10 minuter. När du är klar, öppna fönstret så att röken kan vädras ut.
Släck rökelsepinnen genom att doppa den i vatten eller låt den brinna ut helt.
Använd inte rökelsen om du är gravid, har spädbarn eller i närheten av personer med andningssvårigheter.

Bränn Palo Santo rökelsepinne utom räckhåll för barn och husdjur och lämna aldrig rökelsen utan uppsikt.