ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Vit Salvia i bunt med bomullssnöre

EAN: 10-pack: n/a 6-Pack: n/a
Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 1-pack: 38gr 7350116950694, 60gr 7350116952582
Rek.pris: 38gr: 135kr 60gr: 169kr
Artikelnummer: VSBS01
Varumärke: Kristallpunkten

Vit salvia (Salvia Apiana) är den mest använda rituella växten i världen. Växtens vackra silvergröna blad torkas och görs till rituella facklor som innehåller eteriska oljor.

Finns i 2 storlekar, välj passande i menyn:
Mellan: vikt 30-40 gr, längd 10 cm
Stor: vikt 55-65 gr, Längd: 14 - 16 cm

Vit salvia härstammar från Kalifornien och har traditionellt använts hos indianerna för läkning och bortdrivning av onda andar.
I vår tid tros vit salvia ha helande, rensande och antibakteriella egenskaper och den är en multifunktionell rituell växt som borde finnas i varje hem.
Salviaröken frigör stillastående energi i vårt energifält, i hemmet och i kristallerna.

När kristallerna gör sitt jobb och skyddar oss, lagrar dem också alla energier. Vit salviarök frigör och raderar de negativa energierna och återställer kristallernas ursprungliga kraft.

Tänd salviabunten i ena änden med en tändsticka eller ett ljus, låt den brinna en kort stund och släck sedan lågan. Det är viktigt att salviabunten ryker och inte brinner med låga. Använd gärna en fjäder för att fläkta röken.

För renande av kristaller, låt röken sprida sig över och kring kristallerna ca 5 min. Öppna sedan fönstret så att röken kan vädras ut.
För renande av rum och hemmet, bär den rökande salviabunten medsols runt rummet och missa inte att rensa alla hörn och bakom dörrar. När du är klar, öppna fönstret så att röken kan vädras ut.

Släck salviabunten genom att släcka lågan mot ett icke tändbart föremål (porslin) tills den har slutat ryka. Samma salviabunt kan användas flera gånger.

Använd inte rökelsen om du är gravid, har spädbarn eller i närheten av personer med andningssvårigheter.