ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Vit Salvia Rumsspray 100ml (AromaFume)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8901362071542
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: 17913
Varumärke: Aromafume

En naturlig rumsspray med vit salvia som fräschar upp luften. Speciellt utvecklad för att absorbera, neutralisera och eliminera lukt på ett naturligt sätt. Rumssprayen har alla fördelar som rökelsen har, utan rök i rummet.

Framtagen av 100% aktiva ingredienser baserade på naturliga oljor. Doften är mild, tydlig och ljuvlig.

Sprayen innehåller eterisk olja av vit salvia som har en lugnande aromaterapeutisk verkan och tros rengöra hemmet från negativ och stillastående energi.

Denna Aromafume rumsspray har med sitt familjerecept en doft som håller sig kvar längre i luften än jämförbara rumssprayer.

Vit salvia (Salvia Apiana) är den mest använda växten i världen vid ritualer. Växten innehåller eteriska oljor som tros ha helande, rensande och antibakteriella egenskaper.

Användning

Spraya i fem sekunder med en svepande rörelse. Använd dagligen i ditt hem, på kontoret, i bilen salongen eller yogastudion. 

OBS! Använd endast sprayen externt och i ett väl ventilerat rum. Undvik direktkontakt med ögon och håll flaskan borta från barn och husdjur.

Innehåll

Kristallessenser, renat vatten, naturlig parfym och eteriska oljor, parabenfritt konserveringsmedel.

Allergifri - Ftalatfri - Parabenfri - Ozonvänlig - Återvinningsbar flaska

Denna holistiska rumsspray produceras av ett familjeföretag i Indien som i över 5 generationer tillverkat rökelseprodukter enligt hemliga familjerecept.

Indien är hemland för många kryddor och har en lång historia när det gäller produktion av rökelse. Från Indien härstammar också Ayurveda, en 5000- årig holistisk kunskap om växternas, örternas och blommornas läkande egenskaper.