ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rosenkvarts, Jordgubbskvarts (Hjärta) 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950809
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: AB12603
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av  Rosenkvarts och Jordgubbskvarts, med 22st 8mm pärlor, 4st 2mm metallringar med glaskristaller och Hjärta-berlock.

Armbandets längd är ca 18,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.Bär armbandet för att hitta din själsfrände, öka ditt självförtroende samt skapa goda relationer med människor nära dig.

Jordgubbskvarts är en sällsynt form av kvartskristall i ljusrosa nyans, en blandning av Goetit och Järnoxid. Mineralen återfinns endast i begränsad mängd i världen. 

Mineralen Jordgubbskvarts innehåller alla energier som återfinns i klar kvarts men ger även ifrån sig vibrationer av universums kärlek och medkänsla. Jordgubbskvarts verkar lugnande och gör det enklare att uttrycka känslor.

Rosenkvarts stimulerar hjärtchakrat och för det enklare för dig att ta emot kärlek från andra. Bra hjälp för att öka harmonin i dina relationer till andra samt öka förmågan till självacceptans och självkärlek.

Ge gärna armbandet i present till en person du önskar få förlåtelse från och för att öka förtroendet mellan er. 

Om du bär armbandet på arbetet så bidrar det till ökad fokus och koncentration.


Egenskaper

  • Stärker kärlek och medkänsla
  • Ökad fokus och koncentration
  • Skapar bättre relationer
  • Lugnande och avstressande


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.