ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rosenkvarts Spets MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950403
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: SPRK03
Varumärke: Kristallpunkten

Rosenkvarts spetsar från Brasilien.

Höjd: 8-8,9cm, vikt 106-145gr.

Oregelbundna spetsar, alla sidor kan variera i bredd! Varje spets är unik! Tex. en spets med höjd 6cm kan vara bredare än en spets med höjd på 7,9cm. Önskar du något specifikt, Lägg till meddelande i kassan när du gör en beställning!

En högvibrerande kristall som lugnar vårt energifält, stabiliserar hjärtchakrat och hjälper till att få känslorna i balans.
Rosenkvarts sägs vara kärlekens kristall och står för positiva energier och kärlek i alla dess former - lägg gärna en kristall bredvid din säng för att locka till sig kärlek eller aktivera din nuvarande relation.

Rosenkvarts har använts av människor under många årtusenden, i det forna Egypten och Grekland ansågs rosenkvarts ha föryngrande egenskaper och användes också som botemedel mot hjärtsjukdomar och utmattning.

Rosenkvarts är en kärlekskristall som ger rätt riktning i relationer och lär dig att älska och tro på kärlek igen. En vacker och dekorativ kristall som kan hjälpa dig att känna dig lycklig och mer tillfreds med livet. Rosenkvarts reparerar ditt energifält och fyller dig med kärlek så att du kan bättre uppskatta olika situationer i livet. Har du haft ett hårt liv med många besvikelser, kan rosenkvarts hjälpa till att komma över dina negativa minnen och trauman.

Ha gärna flera rosenkvarts hemma där du bara vill, helst i varje rum. Kristallen ger milda vibrationer som förbättrar miljön och tillför även mer glädje, skratt och positivitet till ditt hem - ju fler du har den i ditt hem, desto bättre mår din familj.
Rosenkvarts i sovrummet kan hjälpa barn (speciellt småbarn) att somna snabbare, den anses ha en avstressande verkan och kan på så sätt minska dåliga drömmar.  

Rosenkvarts är perfekt att bära i stressiga situationer för att minska oro och nervositet. Känner du dig missnöjd med livet, testa rosenkvarts som utstrålar en mjuk och kärleksfull energi som får dig att bli mer positiv igen! (*)

Rosenkvarts slipad spets är en naturprodukt och har ett unikt utseende, topparna är halvgenomskinliga och slipade.

Övrig information
Kemisk sammansättning: SiO2 med inblandning av andra mineraler
Färg: Rosa
Ursprung: Brasilien
Hårdhet: 7
Chakra: Hjärtchakrat
Zodiak: Oxen, Vågen
Planet: Venus


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.