ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Rubinzoisit A Hängsmycke (Droppe)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950465
Rek.pris: 149 kr
Artikelnummer: HSRZ01
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Rubinzoisit från Tanzania, en tumlad sten i A-kvalitet
med borrat hål på 3 mm. Hängs runt halsen i halsband eller bambusnöre.

Storlek: 3 cm
Vikt: 16 g

Rubinzoisit är en vacker mineralsten som innehåller silikater av kalcium och aluminium, det röda i stenen är rubiner.
Kristallen kallas ofta för ”The Stone of Returning” då den förknippas med återvändandet till sitt riktiga ”jag” samt till avkoppling och god hälsa.

Den kreativa energin i kristallen tros fungera som en återställningsknapp – den ställer sinnet i balans, ökar känslan av stabilitet och ger dig en bättre förståelse för din livsuppgift.

Rubinzoisit är en kraftfull kristall som främjar djup läkning genom att aktivera kroppens immunförsvar och dra igång helande processer. Den kan få dig att ändra på dina livsvanor: välja bättre kost, undvika sena nätter, minska alkoholintag, spelberoende och lathet. Rubinzoisit balanserar kroppens energifält.

En mycket populär kristall som kan bättra på din sociala kompetens och göra att du upptäcker nya talanger hos dig själv. Med Rubinzoisit kan du förbättra kommunikationen med andra, när den bärs nära huden. Perfekt för sociala sammanhang.

Rubinzoisit sägs förbättra ditt självförtroende, transformera negativ energi till positiv samt hjälper att läka djupt rotade problem och se livet med nya ögon.
Lindrar ångest, tvivel, ilska, depression och är en bra kristall att bära vid sorgbearbetning. Zoisit hjälper dig att bli en bättre människa och ger dig energi och mod att möta livets svårigheter. (*)

Övrig information
Sammansättning: Ca2Al3(SiO4)(Si2O7)O(OH)
Färg: Grön inneslutningar av röd rubin
Hårdhet: 6-5,5
Ursprung: Tanzania
Chakra: Rotchakrat, Hjärtchakrat, Tredje ögat
Stjärntecken: Tvillingarna
Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.