ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Selenit värmeljushållare 8x8cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8719172831948
Rek.pris: 249 kr
Artikelnummer: 1481
Varumärke: Kristallpunkten

Ljushållare av selenit, passar perfekt för värmeljus och skapar en lugn och balanserad miljö i rummet.

Storlek: 8x8cm
Vikt: 900gr

Selenit är uppkallad efter den grekiska mångudinnan Selene då den har en månliknande glöd. En vacker kristall i vit och grå-vit nyanser med en linjär struktur. I sällsynta fall har kristallen en orange-gul ton.

En högt vibrerande kristall som skapar en lugn och balanserad miljö i rummet. Letar du efter en kristall som ger dig ett inre lugn och klarare tankar, placera en selenit i rummet - den blockerar negativa energier och tar bort ältande och oroliga tankar.

Placera ljushållaren på fönsterbrädan och tänd ett vanligt värmeljus i det -  det vita ljuset som ljushållaren ger ifrån sig hjälper att lindra stress och ångest samt gör ditt hem till en mer avslappnad plats som främjar en bättre relation mellan familjemedlemmar.


En selenit-ljushållare på en arbetsplats kan hjälpa dig att fokusera bättre samt ge dig en bättre kontakt med kollegor och kunder.*


Övrig information

Sammansättning: CaSO4·2H2O. Calciumsulfat

Färg: Vit med vit-gråa nyanser

Hårdhet: 2

Ursprung: Indien, Madagaskar, Morocco

Chakra: Kronchakrat, Tredje ögat

Stjärntecken: Oxen

Planet: Månen


OBS! Selenit har en mjuk struktur och är känslig mot vatten - därför kan den inte sköljas i vatten utan bör endast torkas av med fuktad duk.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.