ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Serpentin Jade Hjärta 4cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8720512975093
Rek.pris: 149kr
Artikelnummer: H77797
Varumärke: Kristallpunkten

Hjärta av serpentin jade från Pakistan.

Storlek: 4,5 x 4 x 1,5 cm
Vikt: ca 45 gr

Serpentin är en mycket bra kristall för att skapa glädje och harmoni i hemmet. Placera ut serpentinhjärtan i varje ytterhörn av ditt hem och be kristallerna att fylla hemmet med harmoni och kärlek.
Serpentin Jade har en specifik förmåga att öppna upp stillastående energier för utrensning. Den passar bra att använda i ett hus som har stått tomt länge eller där det förflutna sitter kvar i väggarna.

Genom att hålla ett serpentinhjärta i handen, det kan hjälpa dig att lättare prata om det förflutna och känslor som du har hållit inne under lång tid.

Ha ett serpentinhjärta i handen när du mediterar eller gör astralresor. Serpentin kallas för oändlighetens sten eftersom den hjälper till att koppla samman det förflutna, nuet och framtiden . Serpentin tros föra dessa visdomar in i nuet och förvandla kunskap till evig visdom.*

Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.