ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit Pyramid L opolerad 7cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950021
Rek.pris: 329kr
Artikelnummer: SPO07
Varumärke: Kristallpunkten

Opolerad shungitpyramid av normalhaltig shungit.

Storlek: 7 cm
Vikt: 300 g
Kolinnehåll: 35-45%

En shungitpyramid förenar shungitens unika egenskaper med pyramidens form och skapar genom detta ett kraftfullt skyddande energifält. Fältet neutraliserar skadlig elektromagnetisk strålning, vitaliserar och balanserar kroppens energi samt höjer energinivån i din bostad eller på din arbetsplats.

Egenskaper

  • Neutraliserar elektromagnetisk strålning och skapar ett kraftfullt energifält
  • Förbättrar sömnen
  • Motverkar stress
  • Verkar balanserande på sinne och känslotillstånd
  • Blockerar inflöde av negativ energi
  • Jordande

En shungitpyramid kan användas att skydda hemmet eller arbetsplatsen från elektromagnetisk strålning. Datorer, mobiler, Wifi, mm avger strålning som tros skapa stress i våra celler; vilket kan orsaka oförklarliga sjukdomar, depression, apati, huvudvärk, svaghet, m.fl. Flertalet studier visar även att elektromagnetisk strålning försvagar immunförsvaret och kan leda till en upplevelse av disharmoni i kroppen, exempelvis myrkrypningar i benen.

Större pyramid skyddar större yta

Pyramidens storlek inverkar på hur stor yta den kan skydda. Välj därför en pyramid som passar rummets storlek. För exempelvis barnens rum eller ditt skrivbord går det bra att välja en mindre pyramid.

Nedan tabell visar hur stor yta en pyramid kan skydda

Storlek 
4 cm
5 cm
7 cm
10 cm
13 cm
Skyddsradie
1,6 m
2,8 m
4,5 m
10 m
13 m


Lugnare miljö

En shungitpyramid placerad i ett rum kan bidra till en lugnare och mer avkopplad atmosfär. Många av våra kunder märker av en betydande minskning av nervositet och irritation och känner även att samspelet med andra människor blir lättare. Exempelvis kan man använda den för att förbättra familjerelationer.
På en arbetsplats kan en shungitpyramid hjälpa till att skapa en mer harmonisk miljö och ge ett lugn till både kunder och kollegor som vistas där. (*)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.


Användning

Placera shungitpyramiden på den plats där du tillbringar mest tid: vid datorn, på arbetsplatsen, nära sängen; på så vis får du störst nytta av dess egenskaper. Ställ shungitpyramiden nära enheter som avger elektromagnetisk strålning: exempelvis din dator, TV, mobiltelefon, kylskåp eller mikrovågsugn.

För bästa effekt bör shungitpyramiden placeras på en något lägre nivå än källan för strålningen samt arrangeras i enlighet med väderstrecken. Orientera de släta sidorna mot norr, öst, syd, väst. För exakt placering vänligen använd kompass.

Bättre sömn
En shungitpyramid nära sängen bidrar till att lättare komma ned i varv, ger en bättre sömn och gör det lättare att vakna på morgonen.

Ökad koncentration i bilen
En shungitpyramid i bilen kan öka din koncentration och därmed minska risken att du hamnar i kritiska situationer i trafiken.

Varva ned
Känner du dig nervös, stressad eller ur balans - lägg dig på rygg och placera en shungitpyramid på chakral- eller solarplexuschakrat, helst direkt på huden. Stäng ögonen och ligg helt stilla i ca 10 minuter.

För en mer bestående effekt kan en shungitpyramid med fördel även användas vid massage. Använd helst en polerad shungitpyramid då den slät och snäll mot huden.

Frigör energi från smycken
Använd en shungitpyramid för att frigöra kvarvarande energi från smycken och gamla mynt. Dessa brukar absorbera energi från sin omgivning och bör ”energirengöras” regelbundet. Lägg smycken och mynt i närheten av pyramiden i ca 24 timmar.

Polerad eller opolerad?

En opolerad shungitpyramid har en matt grov yta och här ser man tydligt små vener av pyrit och kvartsit. En opolerad shungitpyramid passar bra för vattenrening och tillverkning av shungitvatten.

En polerad shungitpyramid har en slät yta som reflekterar ljus. Kan med fördel placeras nära dator, mobil eller TV och blir även en vacker (och nyttig) inredningsdetalj.
Huruvida en shungitpyramid är polerad eller opolerad påverkar inte dess funktion eller förmåga att skydda mot elektromagnetisk strålning.

En shungitpyramid är en naturprodukt och kan variera både i både nyans och struktur.

Skötselråd

Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår.

Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; för att återladda shungiten skölj den i ljummet vatten, använd rökelse (Palo Santo, Salvia) så att rökelsen rör sig kring shungiten och placera den sedan utomhus i sol eller månljus under ett par timmar. Återladdningen behöver oftast utföras en gång i månaden beroende på hur mycket shungiten behöver hantera.


Övrig information

Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto


Vad är Shungit?

Shungit är en helt unikt mineral med levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter och har antibakteriella och renande egenskaper.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Peter den Store grundade det första ryska spat i Karelen just på grund av shungitens vattenrenande egenskaper. Shungit har använts sedan 1800-talet för medicinska behandlingar och används idag i moderna vattenreningsfilter. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.