ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Shungit Strålningsskydd för mobil rund med Flower of Life 3cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950977
Rek.pris: 159kr
Artikelnummer: SMSF3
Varumärke: Kristallpunkten

En fästbar rund shungitplatta för din mobiltelefon som skapar en skyddande barriär mot elektromagnetisk strålning.
Med vackert ingraverat motiv av Livets Blomma.

Storlek: 3 cm
Vikt: 10 g

Denna skyddsplatta för mobiltelefon är gjord av den renaste shungit och bryts för hand från gruvor i Zaghoginskydistriktet i Karelen, Ryssland. Specialister väljer ut de mineraler som har högst kvalitet och använder dem sedan till dessa mobilskyddsplattor.

Lätt som plast och hård som stål - shungitplattan är lämplig att använda på alla mobiltelefonmodeller. Den påverkar inte enhetens funktion och och är lätt att applicera.

Du kan med fördel fästa plattan även på mobilskalet, det påverkar inte plattans möjligheter att neutralisera mobilstrålningen.

Användning

Fäst den självhäftande plattan på baksidan av din mobiltelefon för att minska risken för strålning. Du kan även fästa den på ditt mobilskal.
Shungitplattan kan användas för evigt, den återladdas automatiskt i solljuset.

Skötselråd

Shungit är mycket kolrikt och svärtar av sig i början. Detta är naturligt och ett tecken på att föremålet är äkta shungit. För att få bort koldammet sköljer du föremålet under rent ljummet vatten och torkar av det med en bomullsduk. Upprepa om svärtan kvarstår. Polerade shungitföremål förlorar en del av sin glans när man sköljer dem, för att bibehålla maximal glans torka istället av föremålet med en lätt fuktad bomullsduk.

Shungit behöver återladdas med jämna mellanrum för att bibehålla sin funktion; Strålningsskyddet för mobiltelefonen återladdas automatiskt i solljuset. En gång i månaden kan du även om du vill använda rökelse för att rensa shungiten.

Övrig information

Sammansättning: c79, innehåller princip hela periodiska tabellen av grundämnen
Färg: Svart
Hårdhet: 3-4
Ursprung: Karelen
Chakra: Rotchakrat, Solarplexuschakrat
Stjärntecken: Skorpionen
Planet: Pluto

Vad är Shungit?

Shungit är ett helt unikt mineral som sägs ha en levande energi. Den innehåller fullerener - en sällsynt form av runda ihåliga och sfäriska kolmolekyler som är extremt sällsynta i naturen. Dessa fullerener är väldigt starka antioxidanter.
Lägger du till exempel en bit shungit i en tillbringare med kranvatten förändras vattnets struktur till att likna smältvatten från glaciärer. Förr i tiden användes shungit av lokalbefolkningen i Karelen för att rena vatten och används än idag i moderna vattenreningsfilter. Denna Karelska sten besitter även antibakteriella egenskaper som desinficerar luften kring sig. Fullerener upptäcktes 1985 och tilldelades Nobelpriset i kemi 1996.

(*)


* Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.