ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Smaragd (Polygon) 8-13mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116955118
Rek.pris: 239 kr
Artikelnummer: AB0028
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Smaragd, 14st 8-13mm polygon-formade pärlor och 14st 3mm glas pärlor.

Armbandets längd är ca 19-19,5cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Smaragd är en kristall som resonerar med hjärtchakrat och underlättar ett uppvaknande till gudomlig kärlek: den typ av kärlek som börjar inom jaget och strålar utåt mot hela skapelsen. Att arbeta med smaragd frambringar energier av ömhet, förlåtelse, medkänsla och tillit – alla egenskaper hos vår högre natur. Emerald är känt för att vara den renaste kristallina formen av den gröna strålen (Green Ray), och utöver alla hjärt-läkande fördelar är den en kraftfull attraktionskraft för ekonomiskt välstånd!

En smaragd är en kristall som hjälper till att få exakt vad du vill ha in i ditt liv. Den har förmågan att uppfylla drömmar och önskningar och göra dem fysiska. Varje gång du bär en smaragd, kan den föra dig närmare till dina drömmar.

Smaragd är en kristall som stärker självkänslan, återställer vitalitet och hjälper dig att leva till fullo. Den lär dig att njuta allt i ditt liv, även de mest enkla och rutinmässiga aktiviteterna.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.