ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Sodalit Hängsmycke (Rundad)Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116950489
Rek.pris: 149kr
Artikelnummer: HSSRD1
Varumärke: Kristallpunkten

Hängsmycke av Sodalit, med rundad dropp form. Med borrat hål på ca 3 mm. Säljd tillsammans med ett svart snöre.

Storlek: Höjd: ca 2,6cm Bredd: ca 2,1cm Tjocklek: ca 1,2cm
Vikt: ca 9gr


Sodalit är en vacker blå sten med fint mönster av vit kalcit samt röda  och bruna fläckar från magnesium.
Kristallen är en kraftfullt högvibrerande sten som hjälper till att förena logik med intuition och förstärker ens drivkraft.

Sodalit kan öka din intuition och hjälpa dig skilja på magkänsla och rädsla - med andra ord är den en bra "första kristall" för dig som precis har upptäckt kristallernas magiska värld.
Att hålla en liten bit Sodalit i handen skänker ett inre lugn och ger dig djupare insikter, kristallen löser upp blockeringar och lindrar negativa känslor du bär inom dig. Sodalit uppmuntrar även kreativitet och rationellt tänkande i symbios och är därför mycket användbar för lärare, konstnärer, författare och forskare.

Lugnar nervsystemet, lindrar rädsla och oro samt hjälper vid sömnstörningar, perfekt för dig som har svårigheter att tala inför publik.
Sodalit stimulerar logisk tänkande och kan hjälpa barn och studerande att få bättre koncentration samt locka fram dolda talanger.

Lugnar både kropp och sinne, och för dig med ett överkritiskt sinnelag kan den vara användbar. Vid ett förvirrat sinnestillstånd kan Sodalit hjälpa till att bringa klarhet och få ordning på känslorna. Sodalit kan även rensa bort elektromagnetiska föroreningar: placera därför gärna kristallen i närhet av din dator eller mobiltelefon.
Kristallen tros även ha möjlighet att balansera ämnesomsättningen och lymfsystemet och rekommenderas därför att bära nära inpå huden för att uppnå hormonell balans. (*)Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.