ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Solsten 8mm pärlor ArmbandLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116951714
Rek.pris: 179 kr
Artikelnummer: ABSOL8
Varumärke: Kristallpunkten

Ett elastiskt armband av Solsten, med 23st 8-9mm pärlor.

Armbandets längd är ca 19cm långt.

Produkten är fri från nickel, bly och kadmium.


Solsten är den kristall som är mest förknippad med solen. Solstenen absorberar solenergi och laddar sig själv bäst i solsken. Solsten har en likande effekt som Solen, den ger dig energi och kraft att förverkliga ditt liv. Kristallen är extra bra att bäras under den mörka årstiden.

Solsten har en kraftfull positiv energi som hjälper dig att bli mer självsäker, glad och originell. Bär denna kristall om du vill bygga upp din positiva självkänsla och bli av med pressen från andra människor.

Solsten har tydliga vibrationer som hjälper dig att gå framåt, oavsett vilka bakslag eller hinder du möter i livet. Vill du utmärka dig från andra och lyfta fram din personlighet kan Solsten vara ett bra hjälpmedel.

Solsten är mycket användbar för dig som är egen företagare då den kan ge dig extra lycka och kraft att genomföra dina idéer, samt öka den materiella framgången.

Kombinera den gärna med en Rutilkvarts för att bli av med orimlig sorg eller andra negativa känslor som du inte kan förklara.


Egenskaper

  • Ger ökad energi och glädje
  • Tar fram din personlighet
  • En ytterst positiv verkan


Övrig information
Sammansättning: (Ca,Na)((Al,Si)2Si2O8)
Färg: Rosa, gul, röd med gråa prickar (hematit)
Hårdhet: 6 - 6,5
Ursprung: Kanada, Indien, Ryssland och Norge
Chakra: Solar Plexus
Stjärntecken: Lejonet, Vädur, Jungfrun för dem som är födda den 19:e dagen i månaden.
Planet: Solen


Ett armband påverkar hela kroppen med sina egenskaper då den bärs kring handleden där många bioenergetiska punkter finns som är kopplade till hjärta, hjärna och nervsystem.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.