ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Agat Körsbärsblomster Grön Spets MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954425
Rek.pris: 239kr
Artikelnummer: SPKA01
Varumärke: Kristallpunkten

Körsbärsblomster Agat

Höjd: 8-8,9cm

Diameter: 2-3cm

Vikt: 65-101gr


Dessa vackra Agat spetsar från Ryssland, är unika och ovanliga pjäser för din samling.
Dessa har inte samma genomskinligheten som de vanliga Blomster-agaterna brukar, men mönstren är lika vackra, om inte mer och mycket mer ovanliga.
En bra kristall för dig som önskar nå sina mål snabbare. Agatens mjuka feminina energin tänder passionen och ger dig viljestyrka så att du kan leva livet som du vill, fullt ut.

Körsbärsblomsteragat kan hjälpa dig att överbrygga klyftan mellan känslor och verklighet genom att aktivera och koppla ihop dina hjärt- och rotchakran.
Denna kristall har en mild och omfamnande energi som liknar ett fält av blommor. Cirklarna och prickarna representerar frön och de blommiga plymerna representerar blomningen och påminner oss om att vi börjar som frön, sedan blommar och växer.
Körsbärsblomsteragat hjälper dig att bättre förstå din egen personliga utveckling så att du kan uppskatta varje del av processen.

Denna sten låter dig uppmuntras till att göra det du älskar och har passion för, vilket hjälper dig att växa till att bli gladare och positivare!
Den kan till och med hjälpa till att ta fram dina dolda talanger som legat i dvala djupt inom dig. När dessa talanger kommer till ytan hjälper Körsbärsblomster-agaten dig att nå din högsta potential.

Hjälper till att motverka prokrastinering :-) Balanserar och centrerar energierna i kroppen.*


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.