ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Akvamarin Spets XS - M

Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: Ordinarie rek. pris: XS: 199 S: 329 M: 445
Artikelnummer: SPAVS
Varumärke: Kristallpunkten

Akvamarin Spets i super fin kvalitet underbar färg!

Storlek: S

Höjd: 6-7,9cm Diameter: 1,6-2,9cm Vikt: 37-82gr


Akvamarin inger hopp, stimulerar positiva tankar samt gör dig till en modig, social och öppen person. 

Kristallen besitter en mjuk feminin energi som öppnar upp för ökad andlighet och förstärkt intuition. Akvamarin bringar kroppens sju energicentra (chakran) i balans och renar samtidigt auran (energifältet). Akvamarin beskrivs ofta som kärlekens kristall och bidrar till att du enklare tar emot kärlek och uppnår harmoni i dina relationer.

Akvamarin har perfekta egenskaper för dig som studerar eller har ett arbete som kräver stor mental ansträngning; den stimulerar sinnet och hjälper dig uppnå effektiva resultat. Hjälper även att övervinna din rädsla att tala inför publik och rekommenderas därför till dig som är offentlig talare eller lärare. 

För konstnärer ger Akvamarin ökad inspiration att skapa från hjärtat.

Slutligen är akvamarin ett bra hjälpmedel för att hantera depression, ångest och allmänt stressrelaterade problem. Använd kristallen när du får känslor av förtvivlan och vill förändra ditt perspektiv. En hälsosam och positiv attityd är avgörande för att leva ett bra liv; en förändring i inställning kan därmed lösa ens problem. 

Akvamarin har framgångsrikt använts under många generationer som ett hjälpmedel att stimulera sinnet, särskilt för ökad koncentration, fokus och tydlighet. 

Akvamarin tillhör elementet vatten, och kan därför med fördel renas i rinnande vatten. Om man vill kan man lägga ut sin akvamarin i regnet, vilket den sägs må bra av. Akvamarin kan laddas i månljus. 

Obs! Ladda helst inte i solljus då kan färgen blekna!