ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Blå Llianit spets 8 cmLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116952421
Rek.pris: 229 kr
Artikelnummer: BLLS08
Varumärke: Kristallpunkten

Slipad spets av blå llanit, en sällsyn mineral som endast går att hitta på ett ställe på jorden, i Llano distriktet i centrala Texas, därav namnet. Är också känd under handelsnamnet Que Sera sten eller vulkanit.

Storlek: längd 8 cm, diameter 2,5 cm
Vikt: 80-120 gr
OBS! Varje spets kan variera något i storlek, form och färgsättning.

Llanit består av flera olika mineraler, främst ryolit (härstammar från magman) med inlagringar av rosa fältspat och blåskimrande kvarts. Enligt radiometriska mätningar har mineralen en uppskattad ålder på ca 1 miljard år.

Llanit främjar kontakt och interaktion med andra, den stimulerar hjärtchakrat och gör det möjligt för dig att öppna ditt hjärta för andra. Ger en ökad medkänsla och förståelse som skapar harmoni  mellan människor. Med Llanit kan du få en ökad känsla för diplomati och takt, den är en bra mineral om du arbetar i grupp som en projektledare eller förhandlare och måste hantera spända situationer mellan människor.

Llanit stimulerar tredje ögat och hjälper till att aktivera och balansera hela sitt energiska system. Denna spets kan öka din intuition, psykiska förmågor och din känslighet för den spirituella världen. Håll en Llanit spets i handen för att få en fördjupad meditationsupplevelse eller ta emot budskap om inre vishet (mycket bra egenskap när du arbetar som medie).

Llianit hjälper dig att sluta dra på dina nuvarande, tidigare eller framtida livsproblem och flyttar ditt fokus till att hitta en produktiv lösning på ditt problem. Kan underlätta för dig att "koppla ifrån" från ditt emotionella bagaget så att du kan se det mer objektivt. Kan också underlätta för dig att släppa onödiga kopplingar till dina tidigare problem.(*)

* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter.