ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Fluorit Grön Spets MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953343
Rek.pris: 229kr
Artikelnummer: SPE083
Varumärke: Kristallpunkten

Slipad spets av grön fluorit i A kvalitet från Kina.
Storlek: Höjd: 8,4 -9cmDiameter: 2,1-2,6cm
Vikt: 81-105gr

Fluorit innehåller kalcium och fluor och finns över hela världen. De olika färgerna av fluor finns i olika platser på jorden, grön fluorit kommer mestadels från Kina.
Fluorider bildas i jordskorpan främst i vattenkanaler där vatten rör sig från en plats till en annan.

Grön fluorit är en av fluorsorterna med fint ljusgrön nyans med en unik glasstruktur med sprickor inuti. Detta betyder inte att kristallen är trasig utan att sprickorna är den här kristallens särdrag. En mycket balanserande kristal som står för fokus och ett optimalt utnyttjande av egna resurser. 

Grön fluorit visar dig verkligheten bakom illusionen. Ha kristallen nära dig om du vill vara mer nöjd med dig själv - den hjälper dig att bli fri från oönskade tankesätt och skadliga vanor.

Grön fluorit kan förändra hur du tänker så att du saker mycket tydligare. En bra kristall för dig som vill göra en fullständig omstart på dig själv. Den frigör stillastående energi och hjälper dig att känna snabba energiförändringar. Ställ spetsen fram när du känner att du vill ha något nytt i ditt liv som du mår bra av. 

Den räknas även som en andligt utvecklande kristall som hjälper dig att fånga upp livets små meddelanden och tecken så att du kan förstå händelsernas djupare innehåll.
Kristallen kan även öppna upp din intuition så att du lättare kan fatta egna beslut.

Grön fluorit är en kristall som kan läka hjärtchakrat, den drar ut dina känslomässiga problem som har "fastnat" i dig.  Den hjälper dig bättre att förstå dina känslor och hur du kan bli av med stagnerade känslor. Lämplig för dem som är mer inåtvända och hjälper dem att vara mer öppna för sina känslor.

Grön fluorit hjälper dig att bli av med din martyrskap, frigör tanken att du måste vara underordnad och tjäna någon. Kristallen är speciellt bra för dig som ständigt känner att behöva tjäna sin partner.(*)


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.