ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Guldkvarts "Golden Healer" halvrå Spets AA

Logga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: N/A
Rek.pris: XS: 119kr S: 169kr M: 225kr L: 375kr XL: 545kr
Artikelnummer: 988
Varumärke: Kristallpunkten

Halvpolerade spetsar av guldkvarts eller Golden Healer från Brasilien. Stenarna kommer från ett litet familjeföretag och är utvunna på ett omsorgsfullt och etiskt sätt.
Spetsarna är halvtransparenta med gyllene nyans inuti, de är polerade upptill och har råa nederdelar/kanter.

Spetsar finns i 3 storlekar, välj passande storlek i menyn:
L:  200-319gr, mått: ca 8x7x8 cm
M: 120-199gr, mått: ca 8x7x8 cm
S: 90-119gr mått: ca 4x5x6 cm


Guldkvarts är en kiseldioxid med gyllene eller gula nyanser på grund av järnoxiden som fångats in i kristallen. Den har en unik glasstruktur med sprickor inuti - detta betyder inte att kristallen är trasig utan att sprickorna är den här kristallens särdrag.

Guldkvarts är en högt vibrerande kristall och kallas för "Golden Healer" - den höjer din energi, förstärker motivationen och släpper blockeringar som finns i din kropp och i ditt liv. Använd guldkvarts spetsen för att få ett öppnare medvetande så att du lättare kan få information och vägledning från de högre dimensionerna.

En mångsidig kristall som har många användningsområden och fördelar. Den tros stärka vår självkänsla och skapa glädje, överflöd och trygghet inom oss.
Guldkvarts kan påskynda även läkningsprocessen då den öppnar energifälten för att underlätta det fria flödet av energier i kroppen.
Den kan aktivera läkning på en fysisk, emotionell, mental och andlig nivå.

Använd spetsen av guldkvarts  fört att höja frekvenserna i kroppen och släppa blockeringar och oönskade energier. Guldkvartsen återställer kroppens balans och uppmuntra till fred och harmoni.

Egenskaper:

  • Stimulerar andlig utveckling
  • Tillför glädje och trygghetskänsla
  • Motverkar negativa energier
  • Aktiverar läkning på alla nivåer

Guldkvarts har lugna och fina energier som verkar på flera nivåer, ibland kan du uppleva djupgående ändringar som känns utmanande, men när det är över, kommer du känna att det var värt det!
Använd en guldkvarts om du vill uppnå dina ekonomiska mål och få mer tur, överflöd och välstånd - kristallen hjälper dig att återhämta dig från dina tidigare besvikelser och du blir mer kreativ för att testa nytt för att nå till framgång.
Guldkvarts hjälper människor som känner avundsjuka när de får höra vad andra har skapat eller nått i livet (då de själva gärna skulle velat göra detsamma). Kristallen motverkar missunnsamhet och gör så att man kan glädja åt andras välgång och på så sätt få mer positiv energi till sitt eget liv. *)


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.