ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Sandsten Blå (Goldstone) Spets S - MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116953046
Rek.pris: 189kr
Artikelnummer: BGOL08
Varumärke: Kristallpunkten

Slipad spets av blå goldsten har en längd på 8 cm och en diameter på 2,5 cm.

Storlek: Höjd: 7,4-9cm, Diameter 2-3cm
Vikt: 54-101 gr

Blå goldsten eller sandsten som den också kallas är en vackert skimrande sten framtagen av människan som består av naturlig kvarts, koppar, kobolt och mangan vilka alla bidrar till att ge kristallen dess vackert skimrande mörkblå finish.

Stenen skapades först i Italien på 1600-talet och har hållit sig populär till vår tid.

Kristallens utseende är vackert - som om stjärnorna lyser mot en mörkblå natthimmel.* "Citat av okänd 1600-tals filosof"

Blå goldstone hjälper dig att uppnå dina drömmar och är en mycket användbar kristall om du befinner dig i en period i livet där du håller på eller arbetar på att omvandla dina drömmar till verklighet. Kristallens kraft ger dig en starkt motiverande energi att arbeta för dina drömmar. Desto mer du anstränger dig för att nå ditt mål, desto mer aktivt kommer blå goldstone bidra med hjälp.

Förvara spetsen på en speciell plats i ditt hem där du eventuellt kan utöva ritualer, eller s.k "önskemagi" eller där du i övrigt förvarar dina viktiga kristaller. Blå goldstone hjälper till att nå framgång i affärer och uppnå berömmelse. Kristallen bidrar med generellt bra energi, förbättrar självförtroendet och stärker viljestyrkan. (*)

OBS! Varje spets kan variera något i storlek och form.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.