ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Tigeröga Spets S - MLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 7350116954401
Rek.pris: 139kr
Artikelnummer: SPTI01
Varumärke: Kristallpunkten

Tigeröga kristallspets.

Höjd: 7,5-9cm 

Diameter: 2-3,3cm

Vikt: 57-119gr


Spetsar används ofta inom healing då den tar bort exempelvis blockeringar, aktiverar ditt energifält och gör dig mer vitaliserad och energisk.

Tigeröga är en av de mest populära kristallerna i världen på grund av dess skyddande och välstånds-bringande egenskaper. Kristallens distinkt randiga utseende beror på att denna kvartsmineral har inslag av järn. 

Det finns många smycken som är gjorda av tigeröga.

Tigeröga är starkt kopplad till solen och rekommenderas därför användas av dig som vill aktivera ditt solarplexus-chakra, beläget strax ovanför naveln. Tigeröga gör att du vågar mer, får mer viljestyrka och framåtanda. 

Tigeröga har en aktiverande energi som gör dig mer motiverad och handlingskraftig och hjälper till att ta fram din personlighet.

En bra kristall för dig som vill bli av med överdriven självkritik genom att öka din självrespekt och att bli mer stolt över dina prestationer. Tigeröga är värmande, upplyftande samt löser upp blockerad energi i kroppen. (*)

Egenskaper

  • Ger styrka, mod och inspiration
  • Ökar energi och motivation
  • Tar fram din personlighet


Övrig information
Sammansättning: SiO₂
Färg: Gul och brunrandig med gyllene lyster
Hårdhet: 7
Ursprung: Indien
Chakra: Rotchakrat, Solar-plexus
Stjärntecken: Tvillingar
Planet: Saturnus


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.