ONLINESHOP FÖR ÅTERFÖRSÄLJARE

Aventurin Gul AA Trumlade stenar 100grLogga in eller ansök om konto för att se återförsäljarpriser

EAN: 8718657464336
Rek.pris: 129 kr
Artikelnummer: RS7819
Varumärke: Kristallpunkten

Trumlade (tumlade) stenar av gul Aventurin i AA kvalitet från Brasilien.

Storlek: ca 2-3 cm (Antalet varierar beroende på storlek)
Vikt: 100gr

Gul Aventurin är ett kiseldioxidmineral och medlem i kvartsfamiljen. Det finns en mängd olika gula nyanser som får sin färg från små inneslutningar av mica eller muskovit.
Gul Aventurin är en sällsynt medlem av Aventurin-familjen, det mesta som finns på marknaden idag kommer från Brasilien.

Gula Aventurin är en mycket speciell kristall med kraftfulla egenskaper som kan förändra ditt liv på ett mycket mystiskt sätt. Den representerar välstånd, balans, kreativitet, optimism och självreflektion och kan användas vid valfri tidpunkt och situation.
Kristallen engagerar dig i att väcka din personliga vilja och utveckla bättre ledaregenskaper. 

Gul Aventurin tar bort alla förväntningar och trycket från samhället. Detta hjälper dig att förstå vad som finns i din själ och du kan utforska det på en mycket mer andlig nivå.

Den gula Aventurinen vibrerar kraftigt i hjärtchakrat eller solar plexus-chakrat och kan hjälpa dig att bättre använda din personliga kraft och öka ditt självförtroende. Kristallen utstrålar en upplyftande, energigivande vibration som får dig känna dig trygg i dig själv, särskilt när den placeras på magen under en meditation, kan hjälpa dig att återupprätta din inre koppling till din kreativitet och styrka. Djupa meditativa sessioner med kristallen hjälper dig att naturligt höja ditt självförtroende och bli mer bekväm med vem du verkligen är.

Mycket lämplig att använda efter en hård och ansträngande period med många utmaningar. Den löser upp dina upprörda känslor och stimulerar dig att se positivt på framtiden. Kristallens energi inger entusiasm och optimism så att du kan se livet från den ljusa sidan igen.

Bär med dig dagligen om du vill känna dig säker när du umgås med andra och våga visa dem vem du verkligen är och hur du tänker. Kristallen vibrerar ut energi som hjälper dig att förbli ärlig, utifrån ditt hjärta, utan att "lägga på en mask" inför andra.

Glöm inte att bära med dig några gula Aventurin stenar när du skapar och utforskar din fantasifulla sida! När din personliga viljan stärks, kommer ditt väsen att fyllas av lycka och glädje när du gör det du älskar. Dessa känslor hjälper dig att se världen på ett nytt och unikt sätt.*)


Obs. Varje kristall kan variera något i storlek, form och färgsättning.


* Ovannämnda information har inte erkänts vetenskapligt, utan baseras på erfarenheter och resultat från användare och terapeuter. Om du är osäker på din hälsa, kontakta läkare.